Die MinkeeBlue Journey op die Today Show

Dit was soveel pret om op die 3de Uur van die Vandag-program saam met Jill Martin te wees. Ek was opgewonde om die geleentheid te kry om 'n bietjie te deel oor my reis wat MinkeeBlue begin. Jill huisves 'n segment genaamd, She Made It, waarin vroue-entrepreneurs hul drome volg om 'n besigheid te begin en te bou.

Sherrill Happy Dance op die Today Show

Het jy die program gesien? Iemand het kommentaar gelewer: "Jy het so kalm gelyk" en toe gevra: "Was jy senuweeagtig?" Lol.

Ek glo wel dat die enigste rede waarom ek nie so senuweeagtig was as wat ek seker sou gewees het as ek fisies op die program was nie, is omdat ek vanuit die gemak van my huis "gezoem" het. Net voor Covid het ek en my man my dogter se slaapkamer in 'n ateljee omskep. Sy is nou groot en woon in haar eie plek. Maar om een ​​of ander rede het sy nog baie te sê oor ons wat haar kamer verander het. lol

 Sherrill op Vandag Show

Wat jy op die skerm sien, is my dogter se slaapkamer. Dit lyk soos 'n kantoor, ateljee of kleinhandelwinkel op kamera. Wanneer my dogter by die huis kom kuier, herrangskik ek net die kamer, skuif die sakke eenkant toe en maak haar bed op. Sy slaap in 'n kamer om my MinkeeBlue sakke. Dit is 'n skreeusnaakse toneel. Haai, ek doen wat ek moet doen gedurende hierdie tyd wat ek in Covid woon.

Aan die einde van die segment het Al Roker genoem dat hy 'n MinkeeBlue-sak sou dra as ons 'n paar dinge aanpas. Wel, snaaks sou hy dit sê... Ek het eintlik begin werk aan 'n geslagsneutrale sak oor die somer. Dit sal hierdie vakansietyd beskikbaar wees. Sluit aan by die waglys hier as jy belangstel om eerste dibs op die sak. Ek is so opgewonde!

Sherrill Happy Dance op die Today Show

 

Het jy die program gesien (klik hieronder)? Ek het 'n bietjie gelukkige dans aan die einde gedoen. Ek lag nog steeds daaroor.

Wat is jou gedagtes? Ek sal graag jou kommentaar wil lees.

xoxo,

Sherrill