Sy het dit op die Today Show gemaak

Dit is vyf jaar sedert ek die eerste keer op die Today Show verskyn het. Ek het 'n aansoek ingedien om deel te neem aan 'n kompetisie vir die Next Big Thing, 'n samewerking tussen QVC en die Today Show. Dit was 'n streng proses, maar ek was seker om elke vorm wat hulle vir my gestuur het, in te vul.

En toe gebeur dit. Ek het 'n oproep van iemand by QVC gekry en gesê dat ek dit as 'n finalis gemaak het om op die Today Show te gaan. My hart het geklop. Ek het gedink, "goed, wat beteken dit?" Die wenner sou die volgende dag regstreeks op QVC gaan wys. Dit was 'n baie groot ding.

Ek het meer papierwerk ingevul. Die volgende ding wat ek geweet het, was ek op pad na New York om MinkeeBlue regstreeks op die Today Show voor miljoene mense (wat toe regtig nog nie ingesink het) op te roep nie. Daar was soveel om voor voor te berei nog voor ek my pitch gedoen het. Soos wat in die wêreld sou ek aantrek? lol

Dit was alles so surrealisties. Reis- en hoteluitgawes is nagekom. Ek onthou hoe ek in 'n limousine opgetel is om 'n paar kilometer van die treinstasie af na die ikoniese NBC Studios in Rockefella Centre te ry met 'n uitsig oor Rockefella Plaza. Ek het die vorige aand aangekom om seker te maak ek is vroegoggend by die ateljee.

Toe was daar breaking news... Prince is dood. Almal het in die ateljee rondgeskarrel. Bekendes het begin opdaag vir onderhoude om hulde te bring aan Prince. My debuut op die Today Show was in gevaar om nie daardie dag te gebeur nie. My emosies was oraloor, want ek was ook hartseer om van die nuus oor Prince te hoor. Ek het L.A. Reid ontmoet, 'n musiekbestuurder en destyds voorsitter van Epic Records wat hulde gebring het en oor die genie van Prince gepraat het.

LA Reid, Music Executive en Sherrill Mosee

Die vervaardigers het besluit om vorentoe te beweeg met die Next Big Thing-segment (televisie kan enige tyd verander). Nou, my senuwees het opgeskop in hoë rat. Ek moes herfokus en my gedagtes regkry. Ek het begin bid om myself te kalmeer. My suster was by my en ek was so bly sy was daar. Ek het haar nodig gehad om by my te wees, veral in hierdie tyd. Die gedagte dat ek nie hierdie oomblik met my Ma kon deel nie, was swaar op my hart. Sy is jare tevore aan kanker dood. Ek en my suster het weer in die "groen kamer" gebid terwyl ons gewag het dat iemand my kom haal.

Daar was ek, met kameras oral om my. Daar was drie van ons wat daardie dag opgedaag het. Die eerste deelnemer het voor daardie kameras en die paneel van beoordelaars gegaan om haar uitvinding regstreeks aan miljoene mense te wys. Ek en die tweede deelnemer was agter die "gordyn" en wag vir ons beurt. Terwyl sy wag, was die tweede deelnemer besig om dit te verloor ... sy het onbeheersd begin skud en heen en weer beweeg. Ek het my eie stel senuweeagtigheid gehad (as dit 'n ding is) en het meer angstig geword om na haar te kyk. In my gedagtes was ek soos, "Neeee, jy kan dit nie nou doen nie". Ek het probeer om myself bymekaar te kry. Toe vra ek haar, wel, wat anders... as ons kan bid. So voor sy op "verhoog" gegaan het, is ons almal opgebid. Sjoe!!!.

Ek het nie daardie dag eerste plek gewen nie... maar ek het gewen.

Vandag is daar geen spoggerige hotel nie. Geen limousine-ritte en geen groot kameras wat na my gesig staar nie. Weens Covid-beperkings is dit net ek en my skootrekenaar wat oor Zoom praat.

Ek is baie trots en dankbaar vir hierdie tweede geleentheid. Hierdie onderhoud is anders as my eerste keer op die Today Show. In die segment, "She Made It" aangebied deur Jill Martin, sal jy hoor van my reis om MinkeeBlue te bou. Ek het 'n lang pad gestap en daar was baie dae en nagte wat ek wou ophou, maar ek het nie moed opgegee nie. In hierdie spesiale segment kan ek my, agter die skerms, storie deel.

Ek hoop om jou te inspireer om jou drome te volg.

xoxo,

Sherrill