• Die MinkeeBlue Journey op die Today Show

    Die MinkeeBlue Journey op die Today Show
    Dit was soveel pret om op die 3de Uur van die Vandag-program saam met Jill Martin te wees. Ek was opgewonde om die geleentheid te kry om 'n bietjie te deel oor my reis wat MinkeeBlue begin. Jill huisves 'n segment genaamd, She Made It, waarin vroue-entrepreneurs hul drome volg om 'n besigheid te begin en te bou. Het jy die program gesien? Iemand...
  • Sy het dit op die Today Show gemaak

    Sy het dit op die Today Show gemaak
    Dit is vyf jaar sedert ek die eerste keer op die Today Show verskyn het. Ek het 'n aansoek ingedien om deel te neem aan 'n kompetisie vir die Next Big Thing, 'n samewerking tussen QVC en die Today Show. Dit was 'n streng proses, maar ek was seker om elke vorm wat hulle vir my gestuur het, in te vul. En toe gebeur...