MinkeeBlue Kliënte Kollig: Suzanne Logue

Ons is so opgewonde om ons Kliënte Kollig-reeks bekend te stel! Oor die afgelope paar maande het ons die voorreg gehad om ons kliënte te leer ken en het gevind dat hulle van die goedhartigste, ambisieuse en reisliefste individue is wat jy kan ontmoet!
Elke maand bied ons een van ons wonderlike kliënte 'n bietjie oor hulself, wat hulle inspireer, en dit is soos om 'n nuwe vriend te ontmoet wat ons liefde vir die lewe deel (en wonderlike sakke!).
Ons is bly om die Lovely Suzanne Logue vir ons eerste uitgawe te vertoon.
V: Vertel ons asseblief meer van jouself.
A: Ek is onlangs afgetree koordirekteur in die Atlanta-omgewing - dankbaar en ongelooflik trots op my 30-jarige loopbaan wat middelskoolkinders gehelp het om hul liefde vir sang te ontdek en te ontwikkel.
V: Waarop is jy die trotsste?
A: Ek kon nie een kies nie trotse oomblik ... daar is te veel om op te lys! Maar om daardie bewustheid in die kinders se oë te sien wanneer hulle skoonheid geskep en ervaar het, is 'n ongelooflike gevoel:-)
V: Wie in jou gesin inspireer jou?
A: My ma - sy gaan voort om inspireer my - sy (en my oorlede pa) het so baie opgeoffer in die beginjare sodat ek en my broers elke musiek- en dansles (en pienk en groen uitrusting) kon hê wat ons wou hê.
V: Hoe het jy van MinkeeBlue gehoor?
A: Ek was opgewonde om teë te kom die You Tube-video van Kat Nesbitt wat die Ella-tas uitstal. en hoe dit die uiteindelike draagtas vir vlugkelners was. Ek het geweet sy moes weet waarvan sy praat. so het die belangstelling begin.
V: Watter MinkeeBlue-sak het jy gekry?
A: Ek het toevallig die Ella Tote daardie lente aan my swaer, Tom, genoem in 'n reisgesprek, en hy het vir my een geskenk wat Kersfees...! Ek het geen idee gehad dat hy aandag gee nie!
Ek was opgewonde om die tas te kon gebruik op 'n vliegtuig op pad na St. Barth's die afgelope Desember. Dit was perfek, en maklik om onder die sitplek te hou. Ek het die stofsak ook gebruik, want ek het geen planne gehad dat dit vuil sou word nie. Die Nichet-rugsak is die volgende item op my MinkeeBlue-lys:-)
Wil jy belangstel om uitgestal te word? Laat 'n opmerking of e-pos ons: customerservice@minkeeblue.com

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post