MinkeeBlue Kliënt Kollig: Dr Nicole Banton

< /strong>

V: Vertel ons asseblief meer oor jouself
Ek is 'n Afro-Amerikaanse vrou wat as kind uit Jamaika geëmigreer het en die grootste deel van my lewe in die VSA gewoon het. Tans is ek 'n kollege professor in sosiologie en Africana Studies aan die Stetson Universiteit, 'n klein liberale kunskollege in FL. Ek is 'n ma, 'n opvoeder en 'n interessante wetenskapfiksie-persoon.

V: Waarop is jy die trotsste?
Ek is baie trots daarop om my doktorsgraad (Sosiologie) te voltooi en 'n goeie mens te laat groei (my dogter, Diansakhu) wat haar passie as 'n visuele kunstenaar nastreef.

V: Wie in jou gesin inspireer jou?
Ek is die meeste geïnspireer deur myself. Ek het baie bereik met 'n bietjie. Dit het my tyd geneem om dit te waardeer, want ek het die afgelope dekade gesukkel. Soveel so dat ek my droom van 'n termynbaanpos in die akademie laat vaar het omdat ek in armoede geleef het met 'n PhD en 'n tiener.

Ek het gedraai na die realistiese en ekonomies haalbare werk om 'n skoolberader te wees. My Minkeeblue-sak was die eerste professionele stuk wat ek myself bekostig het. Dit het saam met my gegroei en ek het sopas 'n termynbaanposisie gekry en K12 verlaat!

V: Hoe het jy van MinkeeBlue gehoor?
Ek onthou nie hoe ek op jou tas afgekom het nie. Ek het al jare lank een en het dit by my vriende, familie en kollegas aanbeveel. Ek glo dat ek van jou geleer het in die konteks van 'n besigheid wat deur 'n swart vrou besit word. Ek dink ek was op soek na 'n sak met die kenmerke wat jy gemeng het en ek het 'n video oor jou en die sak gesien. Ek was verslaaf.

V: Watter MinkeeBlue-sak het jy gekry?
Die Mariah is net die sak vir my. Dit dek alles wat ek in my lewe nodig het. Ek kan my MacBook Pro daar sit, beursie, foon. Daar is altyd een of ander boekie of een of ander tydskrif. Boonop het ek my kossak wat heerlik inpas.

V: Watter MinkeeBlue-sak is op jou lys?
Ek is van plan om 'n lewenslange gebruiker van MinkeeBlue-sakke te wees. Die volgende sak wat ek sal kry, is nog 'n Mariah sodra nog kleure vrygestel word. Ek vertel my vriende heeltyd van hulle en stuur vir hulle snitte sodat hulle die video kan sien, want hierdie sak dek regtig elke dingetjie en in soveel verskillende omstandighede.

Stel jy belang om uitgestal te word? Los 'n opmerking of e-pos ons: customerservice@minkeeblue.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post